IluroSport » Estrenem el nou Cercador de Resultats Esportius de Mataró

Estrenem el nou Cercador de Resultats Esportius de Mataró

Us presentem el nou Cercador de Resultats Esportius de Mataró, un treball altruista de l’equip d’IluroSport. Es tracta d’un recull molt laboriós amb una gran feina de recerca en arxius, i que de moment s’estrena amb set esports en els vessants masculí i femení.

Hi hem inclòs els esports que han tingut presència destacada en categories estatals, i dins de cada esport hi hem inclòs tots els partits dels equips que han estat en el màxim nivell local en algun moment, encara que estiguessin a nivell estatal.

– Nou! CERCADOR DE RESULTATS ESPORTIUS DE MATARÓ –

Aquesta primera fase ha comptat amb una col·laboració econòmica per part de l’Institut d’Esports de l’Ajuntament de Mataró que ha permès sufragar part del complex treball de programació informàtica.

Notes sobre el FUNCIONAMENT del Cercador:

1) Per començar has de cerca un esport amb l’àmbit corresponent (masculí o femení). Si no fas cap cerca avançada podràs veure tots els resultats d’aquell esport.

També es poden fer cerques parcials o filtrades:

a) D’un equip concret de la ciutat
b) D’una temporada o temporades concretes
c) D’una categoria/competició determinada
d) Partits contra un rival concret

Una vegada ja feta la cerca i clicant a la línia en blanc de la part de dalt al costat de la icona , es poden fer altres cerques avançades:

e) Partits jugats en una categoria
f)  Partits jugats com a local o com a visitant per l’equip que es vulgui
g) Partits en què hi ha hagut un nombre determinat de gols o punts

O també aquestes coses conjuntes: per exemple partits a 3a Divisió de futbol amb el CE Mataró com a local i el Girona com a visitant.

Esperem que ho gaudiu, igual que nosaltres fent-ho (i utilitzant-ho 🙂 !

– Nou! CERCADOR DE RESULTATS ESPORTIUS DE MATARÓ –