Stàdium

Fundat el 1911, aquest equip estava vinculat al Círcol Catòlic d’Obrers del Patronat de Sant Josep, va començar a practicar en un solar del carrer Lepanto i vestia els colors groc i morat.  

Durant uns anys Mossén Plandolit va ser l’impulsor de l’equip, que jugava en un camp que hi havia al Passeig de la Geganta, on ara hi ha el Parc Central. Després serien les pistes del CA Laietània, que es coneixerien amb el nom de Pistes de l’Stàdium per ser on jugava aquest equip.
Sobretot van jugar amistosos (alguns contra l’Iluro SC i contra el Mataró FC), i en algunes ocasions aprofitaven viatges de la Secció Dramàtica per fer també partits de futbol fora de Mataró. Van jugar competició federada les temporades 1924-25 i 1925-26, a la mateixa categoria que el FC Mataró i per sota de l’Iluro SC.

L’any 1925 celebrà el 14è aniversari, que seria l’últim celebrat. L’equip va anar perdent força, davant la que tenia l’Iluro SC. i l’any 1927 va passar a la tutela de l’Associació Esportiva, i després va desaparèixer aviat quan el bàsquet va passar a ser l’esport predilecte del jovent d’aquella entitat.

Primer en un solar del carrer Lepanto, després al Camp de l’Stàdium al Camí de la Geganta

Alguns dels jugadors d’aquella època van ser Vidal, Cruxent, Bonareu, Morell, Mola, Parera, Lleonart, Figueras, Puig Marqués, Boba, Bellsoley, Uix, Pepe Rodríguez, Julià, Catarineu, Pujol, Sabatés, Vives, A.Serra, E. Serra, Ribas, Costa, Claramunt, Castellsaguer, Graupera, Colomer i Voltes. 

Data de fundació: 1911 |