Per què
ILURO SPORT?

És un record a la revista ILUROSPORT que creada l’any 1965 va informar durant 14 anys de l’esport de la ciutat d’una manera molt completa, com possiblement mai s’hagi vist en una revista esportiva de caràcter local. En ella cada dimecres, des dels més petits fins als internacionals, podien veure-hi reflectides les seves gestes i el seu esforç en la pràctica de l’esport.

És un homenatge als seus fundadors, Ferran Ferrer, Joan Gudayol, Jaume Julià, Josep Mora, Joan Solà, Antonio Góngora, el fotògraf Santi Carreras, al seu director Joaquim Saltor i sobretot a en Josep Gomà i Carol un dels grans impulsors de la revista a la qual hi dedicava moltíssimes hores cada setmana.

Qui som

El contingut d’aquesta pàgina web ha estat creat i recopilat per Josep Gomà i Nasarre. Per a fer-ho s’ha utilitzat sobretot l’arxiu personal de Josep Gomà i Carol, l’arxiu complet d’IluroSport que compta amb moltes fotografies de Santi Carreras i l’arxiu d’El Tot Mataró i El Tot Esport.

La web s’ha realitzat amb el suport tècnic de l’empresa Tàctic.cat, i el treball de l’estudiant en pràctiques Sergio Sánchez.

Compartir i difondre són els nostres principals objectius, per això també...

...ens trobaràs a les Xarxes Socials!

No som en absolut una obra tancada i volem ser un servei a l’esport de la nostra ciutat i que vagi creixent, sobretot en l’apartat històric. Vol ser una web oberta, que sigui ampliable i modificable.

Ampliable perquè segur que poden faltar coses, que no sabem o que se’n hauran oblidat, i que seran molt ben rebudes, si se’ns faciliten. També perquè l’esport de la ciutat no s’atura i continuarà aportant-nos dades per afegir.

Modificable perquè segur que, enmig del munt de dades que volem oferir, hi podrà haver errades i seran molt benvingudes les correccions que els lectors ens puguin fer arribar.