Centre Natació Mataró (seccions desaparegudes)

Secció d'Halterofília (desapareguda)

L’any 1970 es va crear la secció agafant el relleu de la que hi havia hagut al GG Lluïsos. Es va mantenir fins a meitat de la dècada dels vuitanta.

Gimnàs de la Piscina Municipal.

Rafael Sánchez, Jim Uveda, Antonio Blánquez

Secció de Judo (desapareguda)

Aquesta secció es va crear l’any 1971, agafant el relleu del Club Judo Juventudes que havia desenvolupat la seva activitat al local de l’OJE, actual Casal de Joventut. El seu primer delegat era el cabrilenc Serafín Nin i el primer entrenador Joan Rovira.

Es va desfer l’any 1979 i alguns dels seus components van anar durant un temps al Club Judo Santa Anna.

Gimnàs de la Piscina Municipal i també a la pèrgola del Centre Natació Mataró

Maria Dolors Roig, Joan Sagrera, Joan Rovira, José Corney

Secció de Taekwondo (desapareguda)

El Centre amb la creació d’aquesta secció va ser un dels pioners a la nostra ciutat. A l’estiu de l’any 1975 ja es va celebrar, a les instal.lacions del Centre del passeig del Callao, un Trofeu que fou guanyat per l’equip del CN Mataró. Però ben aviat s’anirien obrint pas diferents gimnasos a la ciutat i ben aviat es va dissoldre la secció.

Gimnàs de la Piscina Municipal i també a la pèrgola del Centre Natació Mataró

Miguel Calzada 

Secció de Voleibol (desapareguda)

L’any 1954 es va començar a jugar a voleibol, però només amb amistosos, sobretot contra el Laietània, i participant formant selecció conjunta en els Interciutats contra Manresa i Sabadell. 

L’any 1965-66 va haver-hi un intent de federar l’equip però sense èxit, i l’activitat va continuar sent no competitiva.

Pista a les instal·lacions del Centre Natació Mataró inaugurada l’any 1954

Secció d'Hockey Herba (desapareguda)

El mes de novembre de 1943 el Centre Natació Mataró va crear una secció d’hoquei per tal de practicar aquest esport en el temps d’inactivitat natatòria, quan evidentment no hi havia piscines cobertes, ni climatitzades. Per tirar endavant aquell nou intent el club tenia la col·laboració de Josep Serrahima, jugador del Júnior de Barcelona, i que en aquells moments residia a Mataró. Va competir només una temporada a la lliga de 2a Catalana. Després van jugar una tempordaa més com a CE Mataró.

Es jugava al camp de futbol del Mataró.

Data de fundació: 1932 |